Partners

För oss är det viktigt att ha ett kompletterande nätverk för att kunna erbjuda en så total produkt som möjligt. Nedanstående samarbetspartners är både kunder och leverantörer. Viktigast för oss när vi väljer samarbetspartners är att vi delar värderingar. För dig som kund innebär det en kvalitetssäkring.

 

Kulan Idrottsskadecentrum

Kulan Idrottsskadecentrum är en nyöppnad klinik belägen i helt nyrenoverade lokaler på stadionområdet i Malmö, ett stenkast från Swedbankstadion, Baltiska hallen, Atleticum och Malmö Stadion. På kliniken finns all idrottsmedicinsk kompetens samlad i samma byggnad. Sjukgymnaster, läkare, idrottspsykolog, näringsfysiolog, ortopedtekniker, massör och naprapat arbetar tillsammans för att tillhandahålla bästa möjliga bedömning, behandling och rehabilitering.

Kulan.jpg

 

 

Fotkultur – barfotaskobutiken

Skorna som säljs är utvalda efter den enkla principen att det är både naturligt och hälsosamt att vara barfota. De säljer skor från Merrell, Viobarefoot och Vibram fivefingers. 

Fotkultur.jpg

 

 

Raw Food House

Rawfoodhouse är en restaurang som drivs av Linda Nilsson, raw food kock. I restaurangen serveras näringsrik, ekologisk och klimatsmart vegetarisk mat som aldrig är upphettad över 42 grader. Maten är glutenfri, laktosfri och utan tillsatt socker och konserveringsmedel. Restaurangen finns på Friisgatan i Malmö. Ren mat – helt enkelt.

RFH.jpg

 

 

Xendon AB

Xendon AB marknadsför och distribuerar små smarta träningsredskap för funktionell träning, både för kommersiell träning och hemmaträning. Europaagentur på de australiensiska kvalitetsprodukterna från Loumet och Sverigeagenturen på bland annat BOSU sortimentet gör att vi kan erbjuda bästa kvalitet till alla träningsintresserade kunder i Sverige.

 

XENDON.jpg

 

 

Flowin AB

Flowin AB marknadsför och distribuerar en svenskutvecklad träningsprodukt och träningskoncept, Flowin® Friciton Traning™. Konceptet bygger på funktionell träning med kroppen som belastning. Svenskutvecklade träningsprodukter är relativt unikt och idag finns Flowin® representerat i drygt 50 länder. Redskapet används inom gruppträning, personlig träning, elitidrott, rehabilitering och hemmaträning.

Flowin.jpg

 

 

Hälsomedicinskt Center

Hälsomedicinskt center är ett nyskapande svenskt vårdföretag som driver vårdcentraler, barn- och mödrahälsovård på uppdrag av Region Skåne. I det dagliga arbete är det särskilt fokus på hur dina levnadsvanor kan påverka din hälsa.

Hlsomedicinskt-center.jpg

 

 

 

 

Eat natural, Move natural, Live your life with love

projektledning & design Epafi • design & webbproduktion Artnvision